Selecteer een pagina

TaxatieBuro WonenMKB uit Zevenbergen 100% NWWI woningtaxateur, bedrijfstaxateur en aankoopmakelaar lanceert een nieuwe website met een nieuws blog om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in het taxeren en aankopen van onroerend goed. De website zal worden gevuld met allerlei nuttige informatie en zal voor u een startpunt kunnen worden voor het taxeren van uw woning, bedrijfspand of de aankoop er van.

Als taxateur is TaxatieBuro WonenMKB aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) met als werkgebied NWWI Taxateur o.a. Zevenbergen, Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Klundert, Fijnaart, Lage en Hooge Zwaluwe, Made, Geertuidenberg, Oudenbosch, Roosendaal, Zundert, Terheijden, Prinsenbeek, Sint Willebrord, Oud Gastel, Noordhoek, Steenbergen, Dinteloord …
Onze opdrachtgevers zijn o.a. hypotheek-ketens, particulieren, bedrijven, lokale overheden, bijzonder beheer taxaties, notariaat, woningbouwverenigingen (Slimmer Kopen), tussenpersonen, banken en hypotheek-verstrekkers.
Team TaxatieBuro WonenMKB